Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Нью-Йорку представили Lexus LS в модифікації F-Sport

Останнє десятиріччя преміум бренд Lexus прикладає максимум зусиль для завоювання ще більшої частки на ринку розкішних автомобілів. Кожен рік компанія Lexus нарощує виробництво автомобілів, які у всьому світі визнані надійними та комфортними. З виходом нового покоління флагманської моделі під індексом LS японці упевнено дивляться в майбутнє.

Якщо звичайний седан Lexus LS буде намагатися конкурувати з Mercedes-benz S-Class то LS F-Sport спробує налякати Audi A8 та BMW 7-series. На презентації спортивного варіанта LS виробник акцентував увагу на змінах в управлінні автомобілем, налаштуваннях підвіски та загостренні реакції органів керування, також суттєвих змін зазнала тормозна система. Крім цього спортивна модифікація оснащена жорсткішою підвіскою та доопрацьованим шасі під назвою Vehicle Dynamics Integrated Management. Пакет F-Sport доступний як для звичайного LS 500 так і для LS 500h. Lexus LS F-Sport комплектується 6-циліндровим двигуном потужністю 410 к.с., а гібрид має у своєму розпорядженні 350 к.с. За попередньою інформацією силові установки LS F-Sport потребують біля 10 літрів палива на кожні 100 км пробігу.

Зовнішній вигляд Lexus LS F-Sport прикрашений агресивним обвісом та величезними 20-дюймовими легкосплавними дисками. Седан наділений виразним поглядом, адже японці подбали про якісне та сучасне світлодіодне світло, яке знадобиться представницькому автомобілю на заміських неосвітлених дорогах. Загалом, модель LS отримує всі можливі опції, які є в розпорядженні японського бренду на цей час, в першу чергу мова йде про автономне керування автомобілем та технологічні системи безпеки. 

Інтер’єр нового Lexus LS F-Sport виявився напрочуд лаконічним та якісним. Несподіванкою стала обробка внутрішнього простору машині натуральною шкірою та вставками з карбону. Кермо з логотипом F-Sport має зручну форму та оптимальні розміри. Передні сидіння від профільовані під спортивний стиль їзди та мають ярко виражену бокову підтримку.

Офіційні дилери марки Lexus обіцяють розпочати продажі LS F-Sport не пізніше осені 2017 року. Орієнтовна вартість спортивного флагману складатиме від 100 тисяч євро…

 

 

19.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Нью-Йорку представили Lexus LS в модифікації F-Sport

Політика конфіденційності